Lidt Om

Wagn A/S

Klar til en snak?
Z

Mere end "mig"

For også at sikre professionalisme i min egen virksomhed, er den etablere som aktieselskab.

Z

Ansvarsforsikring

Selskabet har en professionel rådgiver-ansvarsforsikring i TopDanmark.

Z

Stor kunde i lille butik

Der er naturligvis en øvre grænse for antallet af kunder. Derfor vil du altid være vigtig.

Lidt om min drivkraft og mig

At lykkes … for andre

Wagn A/S udbyder en række koncepter, som jeg har udviklet gennem årene. Desuden sælger jeg min tid til de kunder, som ved, det gør en forskel.

Jeg er født i 1966 og har været konsulent i mere end 20 år. I sagens natur har jeg derfor prøvet mangt og meget. I langt de fleste tilfælde med succes. Fra generel ledertræning i store multinationale selskaber til akut sparring med ledelsen i den mindre, kriseramte virksomhed. Fra outdoor i Slovenien til inhouse i Frederikshavn. Fra en-til-en karriererådgivning og outplacement af topdirektører til holdundervisning af ledige i danske jobcentre. Fra Kokkedal Slot til vandrehjem i Fåborg. Fra ansat CEO til lille iværksætter med profitabel drift og salg af mine virksomheder. Fra privat til offentlig. Fra Japan til USA.

For mig har det aldrig rigtig betydet noget, om opgaven er barnevogne eller flyvemaskiner. Jeg er optaget af de mennesker, der skal lykkes. For dem er jeg bare et redskab til lige netop dét: At lykkes fordi, min erfaring betyder, jeg både kan finde vej til målet og sikre, vi når derhen. Som regel har jeg nemlig prøvet det før …

Jeg er uddannet i en bank og på handelsakademiet for mange år siden. Siden har jeg kombineret det med et utal af kurser, herunder også semestre på hhv. RUC og KU i psykologisk videnskabsteori, arbejdspsykologi, sprog og logik samt praktisk filosofi. Gennem årene har jeg været eksternt bestyrelsesmedlem i flere små og mellemstore virksomheder, f.eks. Schlüntz Is A/S, Skagenfood A/S og Nordisk Kommunikation AB. Privat er jeg gift med Kgl. kapelmusica Michala og far til pigerne Michala og Lillian.

Historien om ansigterne

Et logo med en fortælling

Ansigterne har fulgt mig i alt, hvad jeg har lavet, siden jeg solgte min første virksomhed. De er tegnet af reklamemanden Vagn Henriksen tilbage i 2001 (har du fulgt med i reklamebranchen, ved du, hvem han er). Vagn fik til opgave at designe et logo, der var så særegent, at det kunne huskes. Det skulle kunne fungere i alle farver og samtidig fortælle en historie om, at det er når man kan se vejen frem, at energien, lysten og motivation kommer.

Min opgaver er altid at hjælpe med at finde dén vej. Skal jeg formulere det lidt højttravende, skal jeg være med til at skabe klarsyn. Det tager jeg ret alvorligt, når jeg løser opgaver for mine kunder. Jeg skal tilføre noget, de ikke har set i forvejen, men som de allerede kan selv.

I sandhedens interesse har jeg gennem tiden hørt et par andre fortolkningsmuligheder af logoet, så fortællingen herover er ikke helt entydig. Men nu ved du, hvorfor ansigterne er der. Jeg håber, du kan huske dem – og mig – næste gang du har en opgave, jeg kan løse.

Mød bestyrelsen

I en virksomhed der på alle måder lever af at sælge “mig”, har jeg valgt af have et kapitalselskab (A/S) som ramme om forretningen. Det betyder, at der både er eksterne krav til selskabet og at det har en ekstern bestyrelse, som udfordrer, inspirerer og yder sparring til forretningen.

Søren Holck-Andersen

Søren Holck-Andersen

Advokat

Lige siden etableringen i 1995 – og siden salget – af min første virksomhed, har adv. Søren Holck-Andersen været min og mine kunders garant for, at der er orden i tingene. Søren Holck-Andersen er partner i advokatvirksomhed i Nyhavn i København.

Hans-Henrik Søndersted-Olsen

Hans-Henrik Søndersted-Olsen

Cand. merc.

I forbindelse med sammenlægningen af de fire brands i 2023, er Hans-Henrik Søndersted-Olsen indtrådt i bestyrelsen for at hjælpe mig med at skærpe virksomhedens profil. Hans-Henrik er professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder og ekstern lektor på CBS.

Skal forretningen, organisationen, ledergruppen eller du selv videre?

Skriv til mig – jeg svarer inden for 24 timer.