Forretningsrådgivning til smv’er

Øget salg, effektivisering, nye markeder eller tilpasning af omkostninger? Det har jeg over 20 års erfaring med

Z

Walk-the-talk

Jeg har været der selv, da jeg med succes har opbygget og solgt et par virksomheder.

Z

Bred brancheerfaring

Jeg rådgiver service-, rådgivnings-, håndværks- og reklamevirksomheder

Z

Igang med det samme

Jeg rådgiver og hjælper kun med løsninger, som kan anvendes her-og-nu.

Fokus på ressourcer og målbare resultater

Læs videre, hvis der skal ske noget nu.

Forretningsrådgivning er noget, de fleste rækker ud efter, hvis tingene enten er gået lidt i stå eller er decideret kritiske. Uanset hvad handler det for mig i sidste ende altid om en effektiv udnyttelse af ressourcer. Alt andet er udenomssnak. Derfor analyserer vi grundigt sammen, hvilke ressourcer du har til rådighed – eller kan få – og hvordan du udnytter dem. I den forbindelse gør det ingen forskel, om du er leder af en større organisation eller nystartet enkeltmandsvirksomhed. Når vi har analyseret, finder vi sammen ud af, i hvilken grad det er muligt at at eksekvere: Er markedet med dig? Har du kapital til rådighed? Holder din motivation? Og så videre. Til sidst lægger vi en plan for, hvordan du kommer derhen, hvor du gerne vil være.

Kom igang i morgen

Hvis løsningen er svær, er den nok forkert

Der er helt sikkert opgaver i feltet af forretningsrådgivning og -udvikling, du skal finde andre til. Jeg bruger ikke dine penge på lange rapporter eller på at foregive, jeg f.eks. ved noget om drikkevandsboringer eller punktsvejsning under vand.

I stedet arbejder jeg med alt det, som du kan gøre noget ved her-og-nu og som er realistisk. For hvis den plan vi har lavet, ser simpel og rigtig ud på papiret, men viser sig at være svær at udføre, er løsningen helt givet forkert. Et godt eksempel kunne være canvas salg, som mange véd er helt nødvendigt, men som samtidig er rigtig svært at få gjort. Har du det sådan, skal vi selvfølgelig finde en anden måde, virksomheden kan lave canvas salg på.

Ærlig snak

En skovl er meget sjældent en spade

Når først du har rakt ud, er det formentlig fordi, du gerne vil have oprigtige råd. Det giver sig selv, at det ofte betyder, du selv kommer lidt i skudlinjen, for hvis det hele kørte, var vi næppe i kontakt.

Jeg siger altid tingene, som jeg ser dem, fordi det er den eneste måde, jeg kan hjælpe dig på. Jeg er ikke afhængig af at stryge dig med hårene, men af at din forretning kommer videre.

Jeg sandsynliggør altid det udbytte, du får. Og den første time er på min regning. så du kan være tryg, inden vi starter på noget som helst.

Priser og betingelser

Den opdaterede prisliste er altid tilgængelig hér på hjemmesiden

Få det komplette overblik.

Kontakt mig

Er du klar til udvikling?

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 24 timer.

Du er: