Normativ Ledertræning bliver til Wagn A/S

Vi træner outdoor, når det er muligt. I Slovenien, på Møn eller Sydfyn. Sådan har det været i mere end 20 år

Z

Gode rammer

På alle outdoor-forløb sover deltagerne i gode senge om natten og har fuld forplejning.

Z

Lær noget

Mætte og udhvilede kan deltagerne hele tiden koncentrere sig om det vigtige: At lære noget.

Z

Brug det

Forløbene er tilrettelagt, så deltagerne umiddelbart kan anvende det, de lærer.

For at komme fra A til B må du starte

Mål, plan og eksekvering. Punktum.

Ligegyldigt om du er nyudnævnt leder, om du har årelang erfaring eller er ansvarlig for en ledergruppe, som skal udvikles, tilbyder jeg et tredages forløb, som skaber klarhed over mål, plan og eksekvering. Jeg tror på, at ledere skal kunne lede sig selv, før de troværdigt kan lede andre. Derfor tager træningen altid udgangspunkt i den enkelte leders evne til netop det, for efterfølgende at fokusere på hans/hendes indsats overfor medarbejderne.

I praksis forlader alle deltagere træningsforløbet med en individuel, konkret plan for deres indsatser. Forløbet har vist sit værd for hundredevis af ledere i alt fra store organisationer til små, nystartede virksomheder.

Et gemt hjørne tæt på Østrig og Italien

Derfor afholder jeg ofte aktiviteter i det nordlige Slovenien

Når jeg udvikler ledere og teams, foregår det jævnligt i det nordlige Slovenien helt op mod den østrigsk/italienske grænse. Her ligger Bohinj-området og Triglav nationalpark, som både er meget smukt og som tillader alle tænkelige undendørs aktiviteter.

Med mere end 100 ture fordelt over de sidste 20 år véd jeg, at udbyttet (og oplevelsen) fra den anderledes ramme altid tilfører noget helt særligt. I respekt for den viden benytter jeg den spektakulære, slovenske natur som alternativ til den danske, når det overhovedet er muligt. Og selvom det måske lyder “eksklusivt”, tør jeg godt love, at det alligevel ikke bliver ret meget dyrere end et internatophold på et gængs dansk konferencested.

Selvfølgelig kan vi være indendørs

Ikke alle er vilde med miniraft og mountainbike

Selvfølgelig afvikler jeg også træning indendørs, både over flere dage eller bare et par timer. Men jeg insisterer på, at det skal foregå væk fra det etablerede konferencested, fordi hvide vægge og store frokostbuffeter ikke tilfører noget.

Uanset hvad du eller din ledergruppe er til, stemmer vi naturligvis grundigt forventninger af sammen til både rammer og indhold.

Priser og betingelser

Den opdaterede prisliste er altid tilgængelig hér på hjemmesiden

Ledertræning, forretningsrådgivning og outplacement

Udtalelser

Et lille udvalg af udtalelser

… jeg sender gerne flere!

Lederudviklingskursus i Slovenien

LVM er det kendte, intensive program i personlig ledelse, som afholdes i Bohinj. Kontakt mig for nærmere om åbent hold i 2024.

UDVALGTE REFERENCER

Jeg har leveret træning til blandt andre

Kontakt mig

Er du klar til udvikling?

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 24 timer.

Du er: